Zonnestudio

In Sint-Niklaas beschikken wij ook over een zonnestudio. Zo kunnen wij u een complete service aanbieden.

Wie regelmatig een goede zonnebank gebruikt, krijgt niet alleen een aantrekkelijke bruine kleur, maar doet tegelijkertijd iets voor zijn of haar gezondheid.
Er is inmiddels een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken dat dit aantoont. Maar het is niet genoeg als u gewoon op de eerste de beste zonnebank gaat liggen. Er zijn een aantal dingen waarop u moet letten als u echt van het bezoek aan de zonnestudio wilt genieten.
Zonnestudio’s zijn onderworpen aan strenge wetten die wij genoodzaakt moeten volgen om u zo de nodige veiligheid te kunnen garanderen.
Inge en haar team verwelkomen u om u daarbij de juiste begeleiding te kunnen geven. Samen wordt jouw huidtype bepaald, wat nodig is om de geschikte zonnebank te kiezen in functie van jouw huidtype. Wij bieden enkel de kwaliteitsvolle Ergoline-zonnebanken aan die garant staan voor topkwaliteit en veiligheid.

Zonnebanken

In onze zonnestudio beschikken wij over 8 Ergoline-zonnebanken:

 • 500 Super Power
  De instapbank voor de eerste bruining te kunnen opbouwen of een bruining voor iemand met een blekere huid.
 • 600 Avantgarde
  Deze zonnebank is een snelbruiner om, zoals het voor zichzelf spreekt, snel een bruin kleurtje te hebben. Ideaal voor als je bv naar een feest moet.
 • 700 Turbo Power
  Deze 700 Turbo Power is een dieptebruiner en geeft je een langdurige, mooie, bruine kleur.
 • 1100 Prestige
  Een luxueuze dieptebruiner die je in een mum van tijd een diepe, mooie bruine kleur bezorgt. Deze zonnebank heeft ook een aparte schouderbruiner. Dit allemaal in combinatie met comfort van de bovenste plank en een aansluiting voor je eigen muziek (ipod bv) in 3D soundsystem.
 • Gelaatskanon pilot
  Plaats nemen en genieten! Dit gelaatskanon zorgt voor een intensieve bruining van het gezicht en het bovenlichaam, aangevuld met 2 handbruiners. Dit met maximaal muziekgenot door de aansluiting voor je eigen muziek (ipod bv) in 3D soundsystem.

Registratie

Elke nieuwe klant in onze zonnestudio dient geregistreerd te worden met ID. Dat is bij wet verplicht.  Registreren doen we met jouw identiteitskaart. Zorg er dus voor dat je deze steeds bij hebt. Bij niet-Belgische paspoorten (zonder chip) moet alles manueel ingevoerd worden en en kan je zonnen via de aankoop van een badge (5,00€ waarborg).

 

Is het de eerste keer in onze zonnestudio en wens je je in te schrijven?  Gelieve dan een afspraak te maken via één van onze onthaalverantwoordelijken of via e-mail.

Na een kort kennismakingsgesprek worden er enkele vragen overlopen om je huidtype te bepalen.  Eénmaal geregistreerd kan je ook zonnen tijdens de onbemande uren.

Door de overheid bepaald werken wij met een huidscanner.  Deze moet verplicht gebruikt worden bij elke zonnebeurt.  De scanner bepaalt uiteindelijk hoeveel minuten er mag gezond worden.

Werking

Bij elke zonnebeurt dient u, verplicht door de overheid, de huidscanner te gebruiken.  Naargelang jouw huidtype, bepaalt de huidscanner hoeveel minuten er mag gezond worden. Na jouw eerste zonnebeurt moet er 48 uur pauze zijn om je huid te laten rusten. Vanaf de tweede keer, moet er telkens 24u pauze zijn tussen elke volgende zonnebeurt.

Is het meer dan een maand geleden dat je onder de zonnebank ging? In dat geval begin je terug vanaf een eerste zonnebeurt en zal je die eerste keer terug een minimum aan minuten mogen doen. Hou rekening met die rustpauzes want de computer berekent die zelf. Ons computerssysteem is goedgekeurd door FOD Economie.

Zonnen

Eénmaal je geregistreerd bent, kan je dagelijks onbemand zonnen van 7u00 ’s morgens tem 23u30 ’s avonds. Door in te loggen met je ID (of badge) zal de achterdeur (toegankelijk via onze parking) van onze zonnestudio openen en kan je zonnen via het automatisch bedieningspaneel. Tijdens de onbemande uren vragen we elke klant om de zonnebank na gebruik zelf te reinigen met het daarvoor voorziene product en papier. Ter hoogte van het bedieningspaneel en in elke zonnebank hangen telefoons. Bij problemen of dringende vragen, kan je ons met die telefoon altijd contacteren door 1 of 2 te bellen. In noodgevallen kan je 3 bellen, waarbij je dan onmiddellijk bij de politie terecht komt.

Adres

Reepstraat 161D
9170 Sint-Gillis-Waas

Onze-Lieve-Vrouwstraat 22
9100 Sint-Niklaas

Telefoon & Whatsapp

0474 57 01 57

Schoonheidssalon Finesse © 2021.
Alle rechten voorbehouden.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.