0474 57 01 57 (ook Whatsapp)

Behandelingen en prijzen

Hieronder vindt u al onze behandelingen met de prijzen. Voor speciale verzoeken aarzel niet om ons te contacteren.

Gelaatsverzorging

Iedere persoon is anders en elke huid heeft zijn eigen kenmerken. Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven, heeft je huid een regelmatige, aangepaste verzorging nodig.
We starten telkens met een huidanalyse om de behandeling volledig aan te passen aan de behoeftes jouw huid. Je kan kiezen uit de klassieke gelaatsverzorging of één van de instituutbehandelingen voor nog meer comfort. In al onze gelaatsverzorgingen is de epilatie van de wenkbrauwen en de bovenlip inbegrepen.

Klassieke gelaatsverzorging – €70,00

Deze klassieke verzorging is een degelijke basisbehandeling die aangepast wordt aan elk huidtype.  Een grondige reiniging en het verwijderen van dode huidcellen waardoor onze aangepaste verzorgingsproducten optimaal in de huid kunnen doordringen.  In elke gelaatsverzorging is de epilatie van de wenkbrauwen en de bovenlip inbegrepen.  Ook een aangepast masker wordt toegepast en een rustgevende massage mag niet ontbreken.

Oogverzorging – €50,00

Bepaalde delen van het gelaat zijn kwetsbaarder en vereisen daarom een aparte behandeling. De huid rondom de ogen is duidend gevoeliger.  Daarom bieden wij een specifieke verzorging aan voor de oogomtrek die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour gladmaakt voor een heerlijk fris, ontspannen gevoel.

Deze behandeling kan ook perfect gecombineerd worden met de klassieke gelaatsverzorging, dan komt de prijs op €35,00.

SPA-behandeling – €70,00

De SPA-behandeling, gebaseerd op water-extracten, is speciaal ontworpen voor de zeer gevoelige huid.  Een huid die soms oncomfortabel aanvoelt: trekkerig gevoel, jeuk, pijn, warme of rode huid, … het zijn maar enkele voorbeelden.  Deze verzorging zorgt ervoor dat de hypergevoeligheid verdwijnt door de huid te beschermen, te kalmeren en deze terug in balans te brengen.

Vitaminebehandeling – €80,00

Deze behandeling wordt 2x per jaar aangepast aan de noden van de seizoenen.
Een professionele verzorging die de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft op dat moment. Een grondige reiniging en een vitamineboost voor de huid. Deze verzorging verloopt in aromatische sfeer met heerlijke geuren en warme kompressen die u instant een moment van ontspanning garanderen. Een revitaliserende behandeling voor een stralende en vitale huid.

Vitamine C behandeling – €80,00

Deze verzorging is een variant op de vitaminebehandeling waarbij hier vooral de focus wordt gelegd op de pure vitamine C.  Een boost dat zorgt voor een natuurlijke weerstand van de huid.  Vitamine C gaat het huidverouderingsproces tegen en voorziet de huid terug van de nodige energie. Ideaal is om deze verzorging af te wisselen met de vitaminebehandeling of met één van onze instituutverzorgingen.

Energiebehandeling – €85,00

Vervuiling: iedereen wordt ermee geconfronteerd, alle huidtypes, ongeacht of je nu in de stad of op het platte land woont.  Vervuiling wordt beschouwd als één van de meest belangrijke oorzaken van vroegtijdige veroudering. Wil je de jeugdige uitstraling zolang mogelijk behouden?  Dan is deze verzorging een ware energieboost voor de huid.  Ook is deze behandeling een ideale voorbereiding voor andere instituutverzorgingen zoals de “TI Jeunesse” of de “Hydra 3Ha”.

Peeling resurfaçant – €85,00

Deze intensieve verzorging is geïnspireerd door de medische wereld en vergelijkbaar met het effect van micro-dermabrasie. De behandeling bevat een chemische peeling met fruitzuren. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, behalve de zeer gevoelige huid.  Na een behandeling is de huid zichtbaar mooier, gladder en als vernieuwd. De teint is stralend, egaal en opgeklaard. Na deze behandeling moet de zon en zonnebank 2 weken vermeden worden.

Hydra 3Ha – €85,00

Omdat een optimale hydratatie de sleutel is tot een duurzame schoonheid.  Deze verzorging biedt pure hydratatie, geschikt voor elk huidtype.  Het houdt het vocht vast in de bovenste huidlagen en versterkt de barrièrefunctie van de huid.  Kortom een verfrissende huid dat nieuw leven is ingeblazen. Een intensieve instituutbehandeling die al na de eerste behandeling resultaat oplevert.  Een goed gehydrateerde huid ziet er zichtbaar jonger uit en doorstaat de tand des tijds beter.

TI Jeunesse – €85,00

De huid weerspiegelt de levensstijl dat je leidt en de leefomgeving waarin je leeft. De levenswijze, de tijd van het jaar, de reële leeftijd van de huid, de dagelijkse verzorging thuis en elke andere ingrijpende gebeurtenissen zijn allemaal factoren die invloed kunnen hebben op de toestand van de huid. TI Jeunesse is een intensieve anti-aging-behandeling die afgestemd is op al deze elementen. Een doelgerichte behandeling voor een stralende, jonge huid.  Deze behandeling heeft nog meer effect wanneer deze consequent in kuurvorm gedaan wordt.

Acné Behandeling – €80,00

Acné is een veel voorkomend huidprobleem.  Niet alleen jongeren kunnen er last van hebben, ook op volwassen leeftijd kan het voorkomen.  Het is daarom vooral belangrijk om de juiste producten te gebruiken.  Sothys heeft hiervoor een zachte behandeling die speciaal ontwikkeld werd voor de acné-huid.  Met deze milde verzorging kunnen we de acné zoveel mogelijk proberen tegen te gaan en de huid te verbeteren.

Afhankelijk van de ernst wordt het aangeraden om deze behandeling in kuurvorm te doen.  Bv. 1x per week gedurende de eerste 5 weken, vervolgens 1x/2 weken.

Sothys homme – €80,00

Een degelijke behandeling voor de man met een specifieke productenlijn, speciaal ontworpen voor de behoeftes van de mannenhuid. Een grondige reiniging, het opklaren, verstevigen en beschermen van de huid behoort tot deze relaxerende verzorging.  Voor een onberispelijk uiterlijk werkt deze “Sothys homme” zuiverend, hydraterend, verstevigend en anti-rimpel.  Om het ontspanningseffect nog wat kracht bij te staan, werken we ook hier met warme kompressen.

Huidverbetering

Waar het bij gelaatsverzorging stopt, gaat het bij huidverbetering verder.  Gelaatsverzorgingen werken enkel op de bovenste huidlagen.  De intensieve, huidverbeterende behandelingen, al dan niet met apparatuur, werken met actievere werkstoffen met hogere concentraties en kunnen daardoor tot in de diepere huidlagen werken om zo een huidverbeterend en zelfs een huidgenezend resultaat te bekomen.  Denk maar aan acné, pigmentatie, onzuivere huid, rimpels, huidtextuur, enz …


Geneo+

Geneo+: een 3-in-1 behandeling voor huidverbetering, -verjonging en een intensieve anti-ging.
Deze geneo+ behandelingen gaan een pak verder en dieper gaat dan de gelaatsverzorgingen.  Bij deze behandelingen ligt de focus echt op huidverbetering en wordt er vooral gewerkt met apparatuur.  Apart te integreren, all-in of een combi huidverbetering & gelaatsverzorging.
Lees eerst even mee wat onze 3 onderdelen van het apparaat als werking hebben.  Daarop volgend kan u de verschillende opties van behandelingen bekijken.
Eén feit is zeker, legt u de lat hoog inzake persoonlijke verzorging van uw huid, kies dan zeker voor geneo+.  U zal verbluft zijn van de fantastische resultaten.
Schoonheidssalon Finesse is daarbij ook een erkend “Geneo+”instituut.

geneologo

OxyGeneo zuurstofbehandeling
OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

 • Zuurstofverrijking van binnenuit
 • Verbetert de huidstructuur
 • Gladdere huid en stralende teint
 • Optimale opname van actieve werkstoffen
 • Direct zichtbare resultaten

Ultrasoon celstimulatie
De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

 • Betere opname werkstoffen
 • Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid
 • Celmetabolisme wordt gestimuleerd
 • Verbetert vochtbalans
 • Verzacht en kalmeert de huid

TriPollar radiofrequentie
TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

 • Vermindering van rimpels en lijntjes
 • Verbetering van gelaatscontouren
 • Verstrakking van verslapte huid
 • Versteviging van huid
 • Anti-aging

Oxygeneo & ultrasound behandeling € 80,00
Oxygeneo, ultrsaound & tripollar behandeling € 120,00
Geneo compleet combi gelaatsverzorging € 150,00


Anti-TOX behandeling

De anti-TOX behandeling is een extreem, intensieve ontgifting tot in de diepliggende huidlagen.  Ontgiften is een zeer effectieve manier voor het oplossen van vele huidproblemen. De magneetmassage versoepelt het weefsel, zuivert de ruimte tussen de cellen en activeert het lymfestelsel.  De huid wordt verstevigd, krijgt nieuwe energie en het het huidbeeld wordt gelijkmatiger.  Het is een zeer aangename behandeling geschikt voor elk huidtype.  Een echte aanrader!

 • Waarom is de anti-TOX zo bijzonder?
  • behandeling met magneetmassage
  • zeer diepe ontgifting
  • geeft de huid nieuwe energie
  • versterkt het immuunsysteem
  • gaat oedeem (vocht) tegen
  • ondersteuning bij couperose
  • effectief bij allergie en eczeem

Anti-TOX behandeling € 99,00

Wimpers & wenkbrauwen

In de wereld van de make-up bestaan er veel stijlen en trends, maar hierin geldt slechts één gouden regel: jezelf blijven.  In dit onderdeel vind je alles terug wat wij aanbieden voor wimpers & wenkbrauwen.

Kleuren wimpers en/of wenkbrauwen: 15,00€
Kleuren wimpers & wenkbrauwen: 29,00€

Zijn jouw wimpers en/of wenkbrauwen te licht van kleur of zijn ze wat in contrast met jouw nieuwe haarkleur?  Kies er dan voor om ze te laten verven.  Te bleke wimpers en wenkbrauwen kunnen jou een verouderde of pipse uitstraling geven.  Door ze te kleuren kan dit een immens verschil zijn in gelaatsuitdrukking.

Het voordeel van het kleuren van wimpers/wenkbrauwen is dat alle kleinste en fijnste donshaartjes worden mee gekkeurd waardoor ze een voller effect gaan krijgen.

Heb je echt bijzonder weinig haartjes, dan kan dit ook een nadeel zijn.  Door ze te kleuren kan dit dan net een groter contrast geven waardoor de lege plekjes meer opvallen.  In dat geval kan je opteren voor een andere techniek (wimperextensions, permanente make-up, …)

Het kleuren houdt gemiddeld 4 weken, afhankelijk van persoon tot persoon.  Ga je bijvoorbeeld veel zwemmen, dan kan dit iets sneller verlichten.

Maxcara boven & onder: 39,00€
Maxcara boven: 25,00€
Maxcara onder: 20,00€

Maxcara gaat nog een stapje verder dan het kleuren van de wimpers.  Het is ook een behandeling voor op de natuurlijke wimpers aan te brengen. Maxcara is een semi-permanente mascara die een mascara-look biedt voor 2 tot 3 weken. We bezorgen jou meer gekrulde wimpers met een mascara-look. Ideaal voor op vakantie, om te sporten of dagdagelijks gebruik en het is tevens waterproof. Maxcara is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.  Het vervaagt geleidelijk met de tijd dus het verwijderen achteraf is niet nodig.

maxcara

Plaatsing wimperextensions ‘one by one’ – €99,00
Bijwerking wimperextensions na 3-4 weken – €49,00

Mooie, lange en volle wimpers … het is de droom van iedere vrouw. Wimperextensions zijn ondertussen een vast onderdeel geworden in de make-up branche. Welk effect je wil bekomen: een natuurlijke, volumineuze of opvallende look. Wij bieden de “one by one” techniek aan.  Wimper per wimper wordt de wimperextension vastgehecht aan je eigen wimper waardoor je een prachtige, open blik krijgt met een verbluffend resultaat. Wij werken enkel met echte, zijden wimpers van topkwaliteit.  Daardoor voelen ze heel natuurlijk aan en kunnen ze tegen een stootje, dagdagelijks of enkel op vakantie. De wimpers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, curves en volume. Zelfs mascara wordt overbodig.  Samen bespreken we wat voor jou de beste keuze is.

Verwijderen wimperextensions – €27,00

Wil je om één of andere redenen jouw wimperextensions laten verwijderen?  Doe dit dan op een professionele manier.  Wij hebben hiervoor de juiste producten om de wimpers op een zachte manier los te maken van de eigen wimper.  Probeer in geen geval zelf te prutsen want dan zijn jouw eigen wimpers gegarandeerd beschadigd.

Opgelet! Het verwijderen van wimpers is enkel mogelijk indien deze bij ons geplaatst werden.

Epilatie

Epileren is niet meer weg te denken in onze beautywereld.  Niet enkel vrouwen maar ook steeds meer mannen ontdekken het nut en de schoonheid ervan. Epilatie heeft zonder meer een vaste plaats gekregen in ons schoonheidsideaal.

Er wordt geëpileerd door middel van 3 soorten hars:

 • Striphars: Deze hars (met strips) gebruiken we om snel en makkelijk te epileren van grote oppervlakken bv de benen.
 • Honinghars: Deze hars (met strips) is op basis van honing en is zachter voor de huid, ook uiterst geschikt voor de gevoelige zones bv het gelaat.
 • Filmhars: Deze hars (zonder strips) hardt uit op zichzelf en kan stevig in de haartjes worden geduwd. Daardoor kunnen we ook efficiënt de stugste en kortste haartjes epileren.

Epileren wenkbrauwen – €15,00

Epileren bovenlip – €12,00

Epileren wangen – €12,00

Epileren kin – €12,00

Epileren volledig gelaat – €35,00

Epileren hals – €12,00

Epileren oksels – €20,00

Epileren bikini – €20,00

Epileren full-bikini – €25,00

Epileren armen – €25,00

Epileren schouders – €15,00

Epileren rug of borstkas – €30,00

Epileren onder- of bovenbenen – €25,00

Epileren benen volledig – €40,00

Handverzorging

Verzorgde handen en nagels zijn uw persoonlijk visitekaartje. Zij bezorgen je dan ook meteen die eerste, positieve indruk. Het is daarom dus zeker geen overbodige luxe. Heb je probleemnagels of gun je jezelf eens die extra verzorging? Voor iedere vraag hebben wij het juiste antwoord.

Manicure – €25,00

Een nauwkeurige basisverzorging die bestaat uit een grondige reiniging en verzorging van de natuurlijke nagels en de handen.  De nagels worden in de gewenste lengte en vorm gevijld.  Door middel van verschillende freestechnieken kunnen we de nagelriemen verzorgen tot in de kleinste details. Als afsluiter een verzorgende nagelriemolie en een aangename handmassage.

Lakken nagels – €15,00
Vijlen & Lakken nagels – €20,00

Graag een kleurtje op jouw nagels? Dat kan uiteraard en het geeft onmiddellijk dat wauw-effect. Indien gewenst kan de nagellak ook snel terug verwijderd worden met nagellakremover.  De klassieke nagellak is nog steeds niet weg te denken uit onze beautysector.  Een ruime keuze aan diverse kleuren.  Hou er wel rekening mee dat nagellak nog steeds een lange droogtijd nodig heeft.

All-in verzorging – €22,00

Een degelijke verzorging voor de handen dat bestaat uit een peeling en een masker. De peeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de opname van producten zoals een masker of een handcrème. Voor een intensieve hydratatie van de handen passen we het masker toe. De handen worden met het masker in verwarmde wantjes gestoken om alles grondig te laten inwerken.  Als afsluiter een deugddoende handmassage maakt deze verzorging compleet.

Paraffine-bad – €22,00

Deze behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen tot in de puntjes. Het paraffine-bad is een bad waar de handen worden in ondergedompeld.  Door de warme paraffinelaag die zich rondom de huid legt, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Het werkt ontspannend, kalmerend en bezorgt de huid een gezondere en frisse uitstraling. Ideaal voor droge of gevoelige handen of voor mensen die veel met de handen in het water zitten.  Perfect als verjongingskuur, wetende dat de eerste tekenen van veroudering zeer zichtbaar is aan de handen. Eveneens sluiten we hier ook af met een heerlijke handmassage.

Luxe-verzorging – €35,00

De luxe-verzorging is de combinatie van de all-in verzorging en het paraffine-bad. Deze twee gecombineerde verzorgingen zijn een echte aanrader voor een op en top effect.  Opgelet, bij deze luxeverzorging zit de manicure zelf niet inbegrepen.  Wil je het geheel compleet?  Kies dan voor een manicure bij deze luxe-verzorging.  Bovendien is dit een leuke cadeautip voor elke leeftijd.

Nagels

Verzorgde nagels zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Het vormt een geheel met het uiterlijk van de huidige vrouw en weerspiegelt meteen persoonlijkheid.
Wil je net iets meer dan een manicure? Kies dan voor een gellak of voor de verstevigende BIAB (TM). Verzorgde nagels, dag in, dag uit, met steeds het oog op zorg voor de natuurlijke nagels. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle producten die huidvriendelijk zijn en zo de veiligheid ervan garanderen.

Gellak – €40,00

De gellak is een middenweg tussen de klassieke nagellak en de geltechniek.  Het wordt aangebracht als een doorsnee nagellak en het beschadigt de natuurlijke nagel niet. De gellak wordt uitgehard onder UV-licht en is dus onmiddellijk droog. Het is dun, flexibel, natuurlijk en het biedt tevens een sterke bescherming voor je nagels. Diverse kleuropties zijn mogelijk en het houdt 14 dagen.

Verwijderen Gellak (incl. mini-manicure) – €25,00

Het is belangrijk om gellak te verwijderen op de juiste en veilige manier.  Zo worden jouw natuurlijke nagels niet beschadigd.  Bij het verwijderen van gellak zit automatisch ook een mini-manicure inbegrepen.  Zo ga je met mooi, verzorgde en natuurlijke nagels terug naar buiten.

BIAB™ nails naturel  – €50,00

BIAB™ nails color  – €55,00

BIAB™ nails verwijderen (incl mini-manicure) –  €30,00

“BIAB™” is de afkorting van “Builder In A Botlle” van het officiële merk The Gel Bottle. De BIAB™-behandeling is een hyperflexibele gel en wordt gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen. Per behandeling zullen de nagels steviger worden door deze formule.
Het is een flexibele en verstevigende gel, die je zeer fijn kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor de natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Zo heeft BIAB™ een self-pinchend effect waardoor de natuurlijke c-curve van de klant smaller gaat worden en de natuurlijke nagel er smaller gaat uitzien.
BIAB™ is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

Voordelen van BIAB™-nagels:
• geen broze of dunne nagels meer
• herstelt beschadigde nagels
• egaliseert oneffenheden in de nagelplaat
• fantastische hechting
• slanke nagels doordat er een natuurlijke C-curve wordt gevormd
• draagbaarheid tot zelf 4 weken
• steviger dan gellak, minder agressief dan de traditionele gel
• wordt zelfs aangeraden door dermatologen
• beschikbaar in prachtige, natuurlijke tinten, maar tevens ook de mogelijkheid met een kleur af te werken.

! Wij werken uitsluitend met de originele producten van The GelBottle !

Gel

Gelnagels is alom bekend en gaat reeds jaren mee.  Gel is reeds jaren de trendsetter in de wereld van de kunstnagels.  Gel is stevig maar anderzijds ook zacht.

Je kan kiezen voor een naturelle look of een colorgel met of zonder versiering.  Mag het voor jou wat meer zijn, dan hebben wij een uitgebreide keuze in versiering: stickers, steentjes, glitters, stempels, … Zo ben je altijd wat uniek.

Opgelet! Wij doen geen verlengingen en werken enkel op eigen nagels of een bijwerking op bestaande gelnagels.

Gel op eigen nagels / bijwerken naturel – €50,00
Gel op eigen nagels / bijwerken colorgel – €55,00
Sjabloon bij kleine herstelling van nagel – €5,00/sjabloon
Fantasie klein per nagel (bv 1 sticker, 1 stempel of 1 steentje) – €2,00/nagel
Fantasie groot per nagel (meerdere steentjes of grotere fantasie) – €3,00/nagel
Gel verwijderen (incl. mini-manicure) — €30,00

Voetverzorging

Wat hebben onze voeten veel te doorstaan. Niet alleen dragen ze constant ons hele gewicht mee, in ons druk leventje leggen ze wel kilometers af op een dag. Tel daar de extra, externe factoren bij zoals: sporten, het dragen van werkschoenen, gezwollen voeten door het warme weer, … en ga zo maar door. Voeten vragen dus om een goede en degelijke verzorging.
Wat houdt de behandeling in van een standaard voetverzorging?
• het vakkundig onderzoek van de nagels en de huid van de voeten
• het ontsmetten van de voeten
• het knippen van de nagels
• het reinigen van en rond de nagels
• het behandelen van ingegroeide nagels
• het verzorgen van de nagelriemen en nagelwallen
• het verwijderen van eelt, likdoorns en andere oneffenheden
• het behandelen van kloven
• het vijlen van de nagels en eventueel verdikte nagels verdunnen
• een ontspannende voetmassage

Pedicure – €35,00

De basisverzorging die bestaat uit een ontsmetting, reiniging en grondige verzorging van de voeten en de nagels. Ook overtollig eelt wordt verwijderd. Als afsluiter een deugddoende voetmassage.

Lakken teennagels – €10,00

Graag een kleurtje op jouw nagels? Dat kan en het bezorgt instant mooie, gesoigneerde voeten.  Indien gewenst kan de nagellak ook snel terug verwijderd worden met nagellakremover.  De klassieke nagellak is nog steeds niet weg te denken uit onze beautysector.  Een ruime keuze aan diverse kleuren.  Hou er wel rekening mee dat nagellak nog steeds een lange droogtijd nodig heeft.  Wij raden iedereen dan ook aan om slippers mee te brengen indien je de teennagels wil laten lakken.

Gellak teennagels – €36,00

De gellak is een middenweg tussen de klassieke nagellak en de geltechniek.  Het wordt aangebracht als een doorsnee nagellak en het beschadigt de natuurlijke nagel niet. De gellak wordt uitgehard onder UV-licht en is dus onmiddellijk droog. Het is dun, flexibel, natuurlijk en het biedt tevens een sterke bescherming voor je nagels. Diverse kleuropties zijn mogelijk en op de tenen kan je er wekenlang van genieten.

Verwijderen Gellak teennagels – €19,00

Het is belangrijk om gellak te verwijderen op de juiste en veilige manier.  Zo worden jouw natuurlijke nagels niet beschadigd.  Bij het verwijderen van gellak zit automatisch ook een mini-manicure inbegrepen.  Zo ga je met mooi, verzorgde en natuurlijke nagels terug naar buiten.

All-in verzorging – €22,00

Een degelijke verzorging voor de voeten dat bestaat uit een peeling en een masker. De peeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid zachter en gladder en verbetert de opname van producten zoals een masker of een voetcrème. Voor een intensieve hydratatie van de voeten passen we het masker toe. De voeten worden met het masker in verwarmde laarsjes gestoken om alles grondig te laten inwerken.  Als afsluiter een deugddoende voetmassage maakt deze verzorging compleet.

Paraffine-bad – €22,00

Deze behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen tot in de puntjes. Het paraffine-bad is een bad waar de voeten worden in ondergedompeld.  Door de warme paraffinelaag die zich rondom de huid legt, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Het werkt ontspannend, kalmerend en bezorgt de huid een gezondere en frisse uitstraling. Ideaal voor droge of gevoelige voeten en voor mensen die veel moeten rechtstaan is dit enorm relaxerend.  Eveneens sluiten we hier ook af met een heerlijke voetmassage.

Luxe-verzorging – €35,00

De luxe-verzorging is de combinatie van de all-in verzorging en het paraffine-bad. Deze twee gecombineerde verzorgingen zijn een echte aanrader voor een op en top effect.  Opgelet, bij deze luxeverzorging zit de pedicure zelf niet inbegrepen.  Wil je het geheel compleet?  Kies dan voor een pedicure bij deze luxe-verzorging.  Bovendien is dit een leuke cadeautip voor elke leeftijd.

Make-up

Al van jongs af aan was ik gefascineerd door make-up. Een beautybox met potloden, lipsticks en poeders was voor mij de ultieme speelgoedwinkel. Vanaf een bepaalde leeftijd begon ik dan ook voluit te experimenteren met make-up en dat liet me niet meer los.
Ondertussen ken ik de impact van make-up en is het een belangrijk onderdeel geworden van ons uiterlijk. Jouw sterke punten accentueren en jouw mindere camoufleren. Want wat is er mooier om het beste uit jezelf naar voor te laten komen? Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en dat straal je uit naar de buitenwereld.

Ik volgde tal van opleidingen in België en genoot daarbij ook een internationale make-up-opleiding in Parijs. Mezelf constant bijscholen is, naar mijn mening, dan ook van kapitaal belang om zoveel mogelijk ervaring en nieuwe technieken op te doen.

Zo werk ik geregeld als freelance make-up artist en was ik 4 jaar lang de vaste huisvisagiste voor de regionale tv-zender “TV-Oost Vlaanderen”.
U kan bij mij terecht voor een dagmake-up, een glamoureuze feestmake-up of een bruidsmake-up. Wil je graag eens een professionele make-up voor een fotoshoot, wil je jezelf leren opmaken of wil je graag eens een workshop onder vriendinnen? Ook dat is allemaal mogelijk.

Met stralende groet,
Inge

1425528_10202815846056940_1964619631_n

Make-up man – €29,00

Een make-up voor de man is uiteraard niet vergelijkbaar dan die van de vrouw.  Toch kan er bij een man ook gekozen worden voor een make-up.  Waarom? Voor een fotoshoot bijvoorbeeld, dat gaat het blinken tegen is zoveel mooier op de foto’s. Denk maar aan een persoonlijke fotoshoot, een shoot met het gezin of een bruidegom op zijn trouwdag.

Sommige mannen hebben een onzuivere huid door acné van in de kindertijd.  Voor die mannen hebben wij ook zeer natuurlijk, ogende producten om zoveel mogelijk die oneffenheden weg te werken voor bv een feest.

Dag make-up – €39,00

Een  belangrijke receptie op het werk, een vrije middag shoppen met een vriendin, een verrassing voor jouw mama of gewoon … jezelf even verwennen.  Klinkt jou dat als muziek in de oren?  Dan is de dag make-up iets voor jou. Het is zoals eens extra naar de kapper gaan.  Dat kan je meteen eens een boost aan positieve energie geven: een “feeling good” make-up voor overdag.

Avond of feest make-up – €45,00

Voor het huwelijk van je beste vriendin wil je er perfect uitzien.  Of je wil graag knallen op jouw eigen verjaardagsfeest? Net als naar de kapper gaan, is de avond/feestmake-up iets wat onmiddellijk gezien wordt.  De avond make-up biedt jou net dat ietsje meer, wat meer glitter en glamour voor ’s avonds, allemaal volgens jouw wensen.  Wij gebruiken ook kwalitatieve producten dat jouw make-up een ganse dag/avond goed blijft, zelfs na die zoveelste swing op de dansvloer!

Bruids make-up (incl proef make-up) – €99,00

Op de mooiste dag van je leven is enkel het allerbeste goed genoeg.  Een bruid make-up is anders dan een dagmake-up omdat het de hele dag goed moet zitten en het niet teveel mag glimmen voor de foto’s. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf goed bij voelt. Een grondige voorbereiding en voldoende tijd op de grote dag zelf is essentieel. Dat zorgt ervoor dat je ontspannen aan je huwelijksdag kan beginnen.

Samen zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw make-up.  Genieten en stralen, daar gaan we voor.

Wat houdt de bruid make-up in?
Een bruid make-up bestaat uit twee delen: de proef make-up en de bruid make-up op de grote dag zelf.  De proef make-up gebeurt altijd in de zaak.  De trouw make-up op de dag zelf kan in het instituut doorgaan of op verplaatsing, mits verplaatsingskosten.

Wanneer vindt de proef make-up plaats?
Wanneer de proef make-up plaatsvindt, is volledig jouw eigen keuze.  Dat mag een half jaar of zelfs maar enkele weken op voorhand zijn.  Zelf raad ik aan ten laatste enkele weken vooraf.  Indien er last-minute toch nog iets besteld moet worden (lipstick of wimpers bv),  hebben we daar nog net voldoende tijd voor.

Tijdens de proef maak ik voldoende tijd vrij om een perfecte make-up voor jou te vinden.  Daarbij hou ik rekening met verschillende factoren: de make-up dat je zelf reeds gewend bent, jouw persoonlijkheid, jouw haarkleur, de kleur van de ogen, de stijl van het kleed, enz … Je mag ook altijd zelf ideeën of foto’s meebrengen om te verduidelijken wat je graag wil.  Ik maquilleer jou en we proberen dingen uit totdat we tot een make-up komen waar jij je goed bij voelt.  Alles wordt in detail genoteerd zodat we exact hetzelfde kunnen doen op de trouwdag.  Jij moet op jouw 2 oren slapen en ik moet perfect weten wat van mij verwacht wordt.  Dat is de garantie dat ik jou geef.

De make-up op de huwelijksdag
Jezelf thuis laten maquilleren of kom je toch liever naar het salon?  Aan huis komen is mogelijk, mits verplaatsingskosten.  Maar vooral, kies wat voor jou het makkelijkste is en waar je het meeste rust vindt.  Soms is het beter om ergens te kunnen maquilleren waar er niet teveel stress aanwezig is.  Ik denk maar aan kleine kinderen die tussendoor nog veel aandacht nodig hebben, binnen- en buiten geloop van mensen, onverwachte telefoontjes, enz … Probeer alle factoren die jou zenuwachtig maken te vermijden op dat moment.  Dat maakt het voor jou veel aangenamer en voor mij een pak makkelijker om geconcentreerd te kunnen werken.

De make-up wordt telkens goed gepland qua timing op de dag zelf.  Bekijk grondig de planning vooraf of het zeker haalbaar is. Raadpleeg ook de kapper voordien om te weten hoeveel werk hij/zij heeft aan jouw kapsel.  Eerst de kapper,  dan de make-up is de meest logische volgorde.

Het is fijn voor jezelf (en eventuele voor andere mensen die ook gemaquilleerd moeten worden) om op een relaxte manier gemaquilleerd te worden.  Soms heb ik meerdere bruidjes op één dag of moet ik tijdig terug zijn in het instituut voor een volgende klant.  Daarom is het belangrijk dat we ons aan een strikt schema kunnen houden.

Extra personen voor de make-up?
Zijn er bijkomende personen die ook gemaquilleerd moeten worden op jouw trouwdag?  Denk daar op tijd aan.  Last minute is het meestal niet meer mogelijk om dat nog in te plannen.  Ik denk maar aan jouw mama, schoonmoeder, getuige, zussen, vriendinnen, … Dat is uiteraard allemaal mogelijk.  Bespreek dit alles goed vooraf zodat we een haalbare planning kunnen maken.  Met een goede voorbereiding staat of valt alles.

Ten slotte moeten we telkens ook rekening houden wie we eerst doen en wie er op volgt.  Indien er verschillende personen voorzien worden van make-up, moeten ze aaneensluitend op mekaar kunnen volgen om de timing niet in de war te brengen.  Bespreek vooraf ook met de kapper hoelang werk hij/zij heeft met de kapsels.

Voor bijkomende personen is er geen proefmake-up voorzien.  Zij kunnen kiezen uit een dag make-up of een avond/feest make-up.  Voor zij die toch graag al eens iets uitproberen, kunnen zij altijd op een ander moment al eens een make-up boeken.

Kom ik op verplaatsing voor één of meerderen personen?  De verplaatsingskosten blijven dan éénmalig hetzelfde.

Enkele tips voor aan huis

 • Draag de dag voor het huwelijk en de dag zelf niets van make-up meer. Ook geen mascara.  Ik kan 10 x mooier werken op een mooie, gereinigde huid en overschotjes van mascara moeten echt vermeden worden.
 • Draag iets makkelijk en comfy tijdens de maquillage. Liefst een bovenstuk dat je niet over je hoofd moet uittrekken (bv iets met knoopjes of een rits).  Maquilleren in jouw trouwkleed doen we dus zeker niet!
 • Zorg ervoor dat er niet teveel factoren van stress in de omgeving zijn (lawaai, luide tv, veel over en weer geloop, telefoons, …)
 • Kies ervoor om tijdens de maquillage niets anders te doen, bv jouw nagels te laten lakken door een vriendin. Dat is enkel maar vervelend voor mijn concentratie om degelijk werk te leveren.
 • Kies een plaats uit waar we voldoende ruimte en licht hebben. Bv aan een raam in de keuken, in de veranda, …
 • Heb je een hoge stoel of barkruk in huis? Ideaal, dan mag je die gerust al klaarzetten.  Zo niet, breng ik er zelf ééntje mee.  Dat werkt handiger dan op een lage stoel.
 • Woon je in een straatje dat moeilijk te vinden is, hebben jullie een vreemde huisnummering in de straat, zijn er parkeerproblemen, zijn er omleidingen op de dag het huwelijk?  Laat ons dat op voorhand weten.  Zo kunnen wij ons ook voorzien om niet in onaangename, onverwachte omstandigheden te belanden.  Dat bezorgt alleen maar extra stress en dat willen we nu net vermijden.
 • Ga je graag naar de zonnebank voor nog wat extra kleur of wil je nog een spraytanning doen vooraf? Hou ons hiervan zeker op de hoogte.  De foundation kan hierdoor makkelijk 1 à 2 tinten verschillen van hetgeen we genoteerd hebben op de proef make-up.  Daar ik op verplaatsing enkel het hoognodige bij heb, is dit echt belangrijk om te weten.  Graag checken we enkele dagen vooraf nog even samen de tint van de de fond de teint voor alle zekerheid.
 • Heb je graag de lipstick op zak die we gebruikt hebben op de proef make-up? Laat het ons tijdig weten.  Op verplaatsing heb ik sowieso geen stock van producten bij.  Indien niet meer voorradig, kan ik deze zeker nog tijdig bestellen. Ook een belangrijk punt voor de andere mensen die gemaquilleerd moeten worden. Zij zijn altijd welkom om vooraf even binnen te springen in de zaak indien gewenst.
 • Uit jarenlange ervaring weet ik dat het er dikwijls hectisch aan kan toegaan op een huwelijksdag. Iedereen is in volle voorbereiding en het enthousiasme vermengt zich  al snel met wat stress.  Daarom maken wij er de gewoonte van om alles vooraf af te rekenen (dat kan in de zaak of via ons online systeem).  Zo hoeven jullie hier al niet meer aan te denken.  Ook voor mij is dat op dat moment een zorg minder.  Ik maquilleer, ik doe mijn werk en probeer daarna zo snel mogelijk te verdwijnen.

Verplaatsingskosten:
Aan huis komen vergt heel wat organisatie, planning en verhuis.  Indien gewenst, behoort dit uiteraard wel tot de mogelijkheden.

Hiervoor wordt een verplaatsingskost aangerekend van 20,00€ vaste kost binnen een straal van 15 km, berekend voor de heen- en terugweg.  Per bijkomende kilometer wordt er 0,50€ gerekend. Afhankelijk van waar de proefmake-up zich plaatsvond, is het vertrekpunt het instituut te Sint-Gillis-Waas.

Permanente Make-up

Meer en meer kiezen mensen voor permanente make-up en gelijk hebben ze.  In dit onderdeel vindt u een gros aan informatie en tevens onze actuele prijzen.  .

Hebt u toch nog een andere vraag?  Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een behandeling waarbij pigment (kleurpigment) in de lederhuid wordt aangebracht door middel van een naald.

Wat is het verschil tussen permanante make-up en een tatoeage?

Permanente make-up wordt aangebracht om bepaalde punten in het gelaat te accentueren en moet er vooral natuurlijk uitzien.  Een tatoeage daarentegen zorgt voor versiering op het lichaam.  PMU wil vooral bepaalde punten versterken in het gezicht. Eyeliners maken de ogen sprekender en wenkbrauwen geven een open blik aan het gelaat.

De pigmenten van PMU en een tatoeage zijn verschillend.  Tatoeage-inkten zijn van verschillende korreldiktes en samenstellingen.  De pigmenten van de PMU bestaan uit ijzeroxide waardoor ze zo goed als geen allergische reacties veroorzaken.

Bij een tatoeage wordt het pigment veel dieper in de huid aangebracht (tot in de onderhuidse vetcellen).  De manier van werken is, door andere apparatuur, bij een tatoeage minder nauwkeurig dan bij permanente make-up.

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Er zijn talrijke redenen om te opteren voor permanente make-up:

 • Voor brildragers die problemen hebben om hunmake-up zelf aan te brengen.
 • Voor iemand die geen vaste hand heeft om te maquilleren.
 • Voor iemand die moeite heeft met het tekenen van wenkbrauwen, eyeliners, …
 • Voor personen die dunne, uitgedunde of geen wenkbrauwen meer heeft.
 • Voor personen die haarverlies hebben gehad door een ziekte bv.
 • Voor personen die allergisch zijn aan dagdagelijkse make-up is dit een zeer goede oplossing.
 • Ideaal voor personen die veel sporten, zo ben je nooit “naakt”.
 • Ideaal voor op vakantie, voor in het zwembad, … het blijft steeds mooi.
 • Steeds een mooie basis make-up aangepast aan uw wensen.
 • Het creëert een open blik, accentueert de ogen.
 • De gekozen accenten geven u instant een jongere uitstraling.
 • Het is dagelijks een heuze tijdsbesparing voor de spiegel.
 • Opgelet! Hou er rekening mee dat sommige eyeliners niet mogelijk zijn voor bepaalde oogleden.

Wat houdt de voorzorg in?

 • Zorg ervoor dat u uitgeslapen bent, zo zal u minder gevoelig zijn.
 • Vertrek op tijd zodat u niet opgejaagd bent als u toekomt op uw afspraak. Ook stress is een factor dat zal werken op de overgevoeligheid.
 • 2 weken voor de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of de zonnebank.
 • Vooraf geen pijnstillers innemen (enkel paracetamol is toegstaan maar in de meeste gevallen niet nodig)

Waar dient u rekening mee te houden tijdens de behandeling?

 • Tijdens de behandeling niet onder invloed zijn van drugs of alcohol (tot 24u vooraf)
 • Tijdens de behandeling niet ziek zijn of antibiotica nemen
 • Tijdens de behandeling geen koortsblazen hebben. (vooraf mag er steeds een kuur opgestart worden tegen herpes simplex koortslip, vraag hierover meer raad aan uw arts)
 • Indien men lenzen draagt, raden wij aan om deze niet in te steken en een bril te dragen. Dit voor de PMU van de eyeliners.
 • Geen wimperextensions: deze moeten minimum 1 week vooraf verwijderd zijn.
 • Geen mascara dragen tijdens de behandeling (PMU eyeliners)

Zijn de ogen gezwollen na het plaatsen van PMU eyeliners?

Dit is zeer afhankelijk van persoon tot persoon.  De ogen kunnen gezwollen zijn de eerste paar uur (maximum 1 dag).  Is de klant extreem gevoelig, kan dit tot 3 dagen duren maar dit komt zeer zelden voor.

Wat houdt de nazorg in?

 • 2 weken na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of de zonnebank.
  (na 2 weken factor 50 gebruiken)
 • 72u na het plaatsen van de PMU geen watercontact
 • 72u na het plaatsen van de PMU niet aan de bepaalde zone komen met de vingers
 • 72u na het plaatsen van de PMU geen make-up gebruiken op de desbetreffende zone (rondom mag wel bv foundation, wees wel voorzichtig bij het démaquilleren)
 • Geen gebruik anti-rimpelcrème
 • Indien er nadien korstjes gevormd worden, deze er in geen geval afprutsen
 • 2 weken lang na de behandeling geen wenkbrauwen verven
 • 2 weken lang na de behandeling geen gelaatsverzorgingen laten toepassen zoals chemische peelings, microdermabrasie, enz …
 • Net na de geplaatste PMU een week niet zwemmen of naar de sauna gaan
 • Net na de geplaatste PMU 3 dagen niet sporten.

Algemene factoren die de permanente make-up sneller doen vervagen:

 • Zonlicht, zonnebank, UV-licht
 • Een licht kleurpigment (bv een lichte bruintint) vervaagt sneller dan bv zwart
 • Door een natuurlijke celdeling van de huid blijft slechts 50% over in de bovenste laag van de lederhuid
 • Lymfevocht geproduceerd tijdens de behandeling, spoelt het aangebrachte pigment uit de huid
 • Een dunne, droge huid.
 • Een huid met een hoge zuurtegraad (pH) is droger, dunner en sneller geïrriteerd.

Medicijnen die invloed kunnen hebben bij een pigmentatie:

 • Corticosteroïden crème of zalf (ter plaatse):
  Deze crème wordt geregeld voorgeschreven ter behandeling van bepaalde huidontstekingen. Er wordt aangeraden om 6 maanden te wachten na de behandeling van deze kuur vooraleer PMU te laten plaatsen.
 • Vitamine E: Dit werkt als bloedverdunner, stoppen 24u voor de behandeling.
 • Aspirine, ibuprofen, naproxen, diclofenac, … (NSAID’s) : Deze groep medicatie verdunnen het bloed, niet gebruiken 24u voor de behandeling.
 • Bloedverdunners : Indien mogelijk 24u voor de behandeling geen bloedverdunners innemen.
 • Alcohol: Alcohol maakt het bloed dun dus gelieve geen alcohol te nuttigen 24u voor de behandeling.

Permanente make-up: de behandeling

De behandeling van PMU bestaat steeds uit 2 delen.  De eerste plaatsing en een bijwerking na ten vroegste 6-8 weken.

Tijdens de eerst plaatsing wordt alles vooraf uitvoerig besproken.  Alles wordt voorgetekend, bekeken en besproken.  Voor wenkbrauwen werken we met een speciale “browmapping” om de wenkbrauwen in perfecte vorm tov jouw gelaat voor te tekenen.  Bij elke fase wordt de klant betrokken en stap voor stap zoeken we naar iets dat we beide als prima beschouwen.

Na de goedkeuring van het voortekenen gaan we aan de slag.  De klant wordt eerst plaatselijk verdoofd op de te behandelende zone.  Tussendoor wordt er ook steeds bijverdoofd om het voor de klant zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoe verloopt het genezingsproces van PMU?

Na de eerste behandeling PMU: 30% zichtbaar resultaat
Na de bijwerking: 70% zichtbaar resultaat

Dag 1-3:          zeer donker
Dag 4-10:        kans op vervaging
Dag 11-28:      géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35:      lichte kleur te zien
Dag 36-50:      kleur en vorm beter zichtbaar

Waarom is er een bijwerking nodig?

Na de eerste behandeling vervaagt de PMU tot 70%. Na de bijwerking is dat slechts 30%, waardoor het eindresultaat pas dan zichtbaar zal zijn.  Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de PMU.  Zonder de bijwerking zou er slechts tot drie maanden zichtbaar resultaat zijn.

Bij de bijwerking is er tevens ook de mogelijkheid om eventueel nog kleine aanpassingen te doen qua vorm, kleur of dikte.

De bijwerking is telkens inbegrepen in de prijs.  Deze vindt plaats na 6-8 weken.​

Hoelang houdt permanente make-up?

De gemiddelde houdbaarheid  voor PMU is 2-3 jaar,afhankelijk van huid tot huid.

Ook dient men rekening te houden met de algemene factoren die PMU kunnen beïnvloeden.

 

WENKBRAUWEN

 • Powderbrows
  Powderbrow is een techniek van semi-permanente make-up.  Door middel van een machinale naald creëren we een lichte poedervulling in de wenkbrauwen.  Je kan de look vergelijken zoals poeder op de wenkbrauwen en een beetje uitgevaagd. Powderbrows geeft dus een zachte, natuurlijke uitstraling maar tegelijk toch sprekend in het gelaat.  Indien nodig worden de wenkbrauwen tevens ook geëpileerd waar nodig.

Prijs wenkbrauwen: €385,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)

 

EYELINERS

 • Eyeliner boven
  Naargelang welk effect u wil bekomen, bestaan er verschillende soorten eyeliners. Hebt u totaal geen idee? Geen probleem, alles wordt vooraf uitvoerig besproken en bekeken wat het mooiste zou staan bij uw gelaat en persoonlijkheid. U kan hier alvast wel een idee krijgen van de diverse eyeliners.

  • Deepliner
   Een deepliner is een ultrafijn lijntje in en tegen de wimperrand geplaatst.
  • Eyeliner
   Deze eyeliner wordt vlak tegen de wimperrand geplaatst met een mini wingeffect. 3/4 van de eyeliner heeft dezelfde dikte, 1/4 iets fijner aan de binnenooghoek.
  • Designliner
   Bij de designliner wordt de eyeliner zelf ietsje dikker gezet, een beetje meer opgebouwd met een staartje en wordt deze al net wat verder getrokken. Deze eyeliner is al iets opvallender.
  • Smudged liner
   De smudged eyeliner is een mooie, degelijke en zichtbare eyeliner met wat opschaduweffect aan de buitenooghoek. Hier is het effect aan de buitenooghoek niet strak gezet maar een beetje fluffy wat ook een bijzonder mooi effect kan geven. Zie je graag smokey eyes? Dan is deze eyeliner beslist iets voor jou.
 • Eyeliner onder
  Deze eyeliner volgt meestal de omlijning van de onderste wimperrand. Dit kan zeer subtiel of iets meer uitgesproken zijn.

Prijzen deepliner & eyeliner

Eyeliner boven: €235,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)

Eyeliner onder: €195,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)

Eyeliner boven & onder: €385,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)


Prijzen designliner & smudged liner

Eyeliner boven: €350,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)

Eyeliner onder: €195,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)

Eyeliner boven & onder: €495,00

(Inclusief 1 bijwerking na 6-8 weken)

Spray Tanning

In slechts enkele minuten een natuurlijke, stralende en mooi, bruine teint?  Het kan met de spraytanning. De spraytanning kleurt mooi, natuurlijk bruin en vermengt zich met jouw eigen pigment.

De spraytanning lotions waarmee wij werken, zijn uitsluitend samengesteld met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.  De professionele vloeistof bevat een cosmetische bronzer die onmiddellijk een bruiningseffect geeft terwijl de kleur zich onderliggend in de daaropvolgende uren verder in de huid ontwikkelt. De lotions waarmee wij werken, zijn vrij van parabenen, vrij van aloë-vera (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig aan en ben je sneller droog), zijn anti-aging en creëren geen vlekken. Hiervoor maken wij gebruik van een speciaal ontwikkeld spraytan-apparaat.
Door de verneveling van de lotion over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint.  Hypo-allergeen en geschikt voor elk huidtype.

Heb je een huidprobleem of ben je zwanger?  Dan raden we jou aan om toestemming te vragen aan jouw arts.

De behandeling
Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft de kleur 6 tot 10 dagen.  Herhaal je de behandeling daarna, bouwt zich een diepere kleur op. En wat is het leuk dat je onmiddellijk resultaat ziet.

De behandeling zelf duurt slechts 10 minuten.  Daar je tijd nodig hebt om je voor te bereiden, reken je het best op 30 minuten alles bij elkaar gerekend.

De lotion heeft enige tijd nodig om te kunnen inwerken.  De tijd die daarvoor nodig is, bedraagt tussen de 5 à 6 uur.  In die tijdspanne raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten.  Hierdoor geef je de lotion de kans zich optimaal te ontwikkelen.

Zonnen na een spraytanning
Zonnen na een spraytan behandeling mag.  Wij raden wel aan om de spraytan lotion eerst goed te laten intrekken in je huid en je huid te beschermen tegen de UV-straling van de zon door gebruik te maken van een bij jouw huid passende beschermingsfactor.

Houdbaarheid
De spraytan houdt gemiddeld 7 tot 10 dagen, afhankelijk van de goede voorbereiding en nazorg.  Het is normaal dat jouw spraytan-teint vervaagt, net als een door de zon gebruinde huid.  Op dezelfde wijze verdwijnt ook een spraytanning.  Dit is een natuurlijk proces doordat de huidcellen zich gemiddeld om de 7 dagen vernieuwen.
Gebruik een voedende bodylotion om jouw huid goed te hydrateren en zo de bruine kleur zo lang mogelijk te houden.

Om de behandeling optimaal te laten verlopen is het belangrijk dat u vooraf de richtlijnen volgt. U kan deze terugvinden via https://www.schoonheidssalonfinesse.be/richtlijnenspraytanning/

spray tanning – €35,00

spray02

Workshop

Welke foundation gebruik ik het best? Hoe laat ik mijn ogen meer spreken? Hoe maak ik mijn lippen voller?
Dat is maar een greep uit de vragen die ik telkens opnieuw krijg.
Wil je jezelf echt goed leren opmaken, met de juiste producten en technieken? Kies dan voor één van onze workshops.
Om je al aardig op weg te helpen, zitten in al onze prijzen van de workshops telkens 25€ aan producten inbegrepen.

Tijdens onze workshops zijn alle producten ter beschikking om uit te proberen en volop mee te experimenteren.

     Privé workshop make-up 1 persoon (inclusief 25€ aan keuze producten) – €125,00

In de privé workshop draait alles volledig om jou en om jouw persoonlijkheid. Samen maken we een analyse van jouw gelaat en leg ik je bepaalde technieken uit. We kiezen de juiste producten uit en daarmee maak ik je op. Jouw pluspunten gaan we accentueren en je mindere punten camoufleren. Daarna ga je ook zelf aan de slag zodat je weet waar je thuis moet op letten.

Keuze uit volgende workshops:
Workshop dagmake-up
Workshop avond- & feestmake-up
Workshop smokey eyes
Workshop brildragers

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Kleurenanalyse

Tijdens een kleurenanalyse gaan we op zoek naar de kleuren die jouw persoonlijke schoonheid naar voren brengen. Met de juiste kleuren die in harmonie zijn met je ogen, huid en haar zie je er stralender en jonger uit. We bepalen welk type je bent en gaan in jouw kleurenpallet op zoek naar jouw basis-, accent- en topkleuren.

Het shoppen zal vlotter gaan en je zal geen miskopen meer doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en dat uit zich in een sterkere uitstraling. Tot slot krijg je een kleurenpasje mee naar huis met jouw juiste kleuren en boordevol tips.

Kleurenanalyse – €125,00

Permanente laserontharing

Nooit meer waxen, scheren of epileren?  Kies dan voor de definitieve laserontharing.  De laserontharing biedt de oplossing voor een zachte, gladde en haarvrije huid.

Valerie, die bij ons de laseronhtharing voor haar rekening neemt, komt om de 6 weken in ons instituut te Sint-Niklaas.  Zij werkt met de Lightsheer diodelaser, wereldwijd erkend als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarverwijdering.  Het is momenteel de snelste en veiligste manier om beharing te verwijderen. De Lightsheer diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid.

Interesse?  Vraag vrijblijvend naar de beschikbare data en boek een proefsessie.

Wie komt in aanmerking voor laserontharing?
Alle vrouwen en mannen die willen afrekenen met ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren en donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten. Laserontharing werkt best op dik en sterk gepigmenteerd haar.

Hoe werkt het?
Het laserontharingsapparaat Lightsheer diode maakt gebruik van een hoog gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpulsen worden omgezet in warmte en vernietigt de behandelde haarzakjes. De haarwortel wordt dus vernietigd en verbrand. De Lightsheer  bevat een koelende kop die de huid gedurende de behandeling afkoelt tot 5°. Zo blijft de huid rondom het haartje goed beschermd en ervaart u een comfortable laserbehandeling.

Is de Lightsheer diodelaser veilig?
Ja! Klinische studies tonen aan dat de diodelaser als enige ontharingslaser van de FDA (Food and Drug Administration) de term definitieve haarverwijdering mag dragen. De Lightsheer ET is voorzien van alle wettelijke certificaten.

In België werken nog veel instituten met een breed lichtspectrum zoals IPL en VPL. Een lichtspectrum waarvan een groot percetage nutteloos en schadelijk is. De energiewaarden liggen veel hoger dan die van de Lightsheer diodelaser. De lightsheer diodelaser verwijdert haartjes die een IPL of VPL niet aankan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Gemiddeld dient men rekening te houden met 5 tot 8 behandelingen voor dames, 8 tot 12 behandelingen voor heren. Het exacte aantal is afhankelijk van het huidtype en haar (kleur en diepte). De eerste behandelingen gebeuren om de 6 weken.  De daarop volgende behandelingen met een tussenpauze van 8 tot 12 weken. Benen, rug, borst en buik worden met een pauze van telkens 10 tot 12 weken behandeld. Na deze behandeling bent u 80 tot 90 % haarvrij en hoeft u nooit meer te waxen of te scheren.

Zijn de resultaten definitief?
Ja, u mag een permanente vermindering van de beharing van 80 tot 90% verwachten.

Het aantal behandelingen dat nodig is om tot dit resultaat te komen, is afhankelijk van tal van factoren: het lichaamsgebied, de haargroei, het huidtype, de haarkleur.

Ook hormonale veranderingen in het lichaam hebben hierop invloed.  Zo kunnen donshaartjes veranderen in dikke haren. Dit is een proces waaraan laserbehandelingen niets kan doen. Bevindt u zich in een hormonale, onstabiele fase, dan heeft u waarschijnlijk meerdere behandelingen nodig. Raadpleeg hiervoor uw arts. Hormonale evoluties kunnen na jaren nieuwe haartjes tevoorschijn laten komen. Een onderhoudsbeurt of nabehandeling is in dit geval aangeraden, dit aan een nabehandelingstarief.

Is laserontharing pijnlijk?
De lightSheer diodelaser beschikt over een koelende kop waardoor de laserbehandeling bijna pijnloos is. Een lasersessie wordt door de meeste mensen licht prikkelend ervaren.

Wat gebeurt er na de behandeling?
Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft maar deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentatiestoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper of hypopigmentatie optreden, deze herstellen zich altijd vanzelf.

Ongeveer 10 dagen na de behandeling vallen de haartjes uit. Dit zijn enkel de haartjes die vernietigd zijn. De hergroei vertraagt en wordt de volgende maanden verminderd.

Waar hou ik rekening mee als ik de behandeling start?
4 weken voor de eerste behandeling niet meer waxen of epileren.

 • Scheer 3 dagen voor de behandeling de haartjes nog een laatste keer weg. Tijdens de behandeling mag je niet meer epileren of harsen. Enkel scheren is dan nog toegestaan.
 • Gedurende 4 weken voor en na de behandeling zich niet blootstellen aan de zon of zonnebank.
 • Bij afspraak de huid vrijhouden van maquillage, deodorant of oliën.
 • Bij gebruik van bepaalde medicatie kan een reactie ontstaan.  Gelieve dit te melden voor de behandeling.
 • Geen behandeling tijdens de zwangerschap.

Dames bovenlip – €60,00

Dames kin – €60,00

Dames bovenlip+kin – €100,00

Dames gelaat volledig (incl. kin+bovenlip+wangen+jukbeenderen+hals) – €180,00

Dames gelaat volledig (incl. kin+bovenlip+hals) – €150,00

Dames kin+hals – €100,00

Dames jukbeenderen – €60,00

Dames neusbrug – €20,00

Dames hals – €80,00

Dames bikini sliprand – €130,00

Dames bikini Brazilian (excl. schaamlippen) – €150,00

Dames bikini volledig – €170,00/€180,00

Dames kleine zone binnenkant benen – €50,00

Dames buiklijn – €25,00

Dames oksels – €120,00

Dames onderarmen – €160,00

Dames volledige armen – €160,00

Dames tepels – €60,00

Dames onderbenen zonder knie – €200,00

Dames onderbenen met knie – €250,00

Dames benen volledig – €380,00

Dames bovenbenen met knie – €250,00

Dames bovenbenen zonder knie – €200,00

Dames onderbenen+achterkant bovenbeen – €300,00

Dames tenen – €30,00

Heren snor – €80,00

Heren baard – €250,00

Heren hals – €120,00

Heren neusbrug – €25,00

Heren bakkebaarden – €80,00

Heren volledige benen – €420,00

Heren onderbenen met knie – €280,00

Heren onderbenen zonder knie – €240,00

Heren zwembroeklijn – €140,00

Heren bilnaad – €90,00

Heren zwembroeklijn+bilnaad – €200,00

Heren zitvlak – €250,00

Heren rug (incl. schouders) – €420,00

Heren rug (excl. schouders) – €380,00

Heren bovenrug – €200,00

Heren onderrug – €180,00

Heren schouders) – €150,00

Heren buik+borst – €350,00

Heren buik – €150,00

Heren borst – €180,00

Heren oksels – €130,00

Heren onderarmen – €180,00

Heren volledige onderarmen – €250,00

Meisjes bikini – €90,00

Meisjes oksels – €70,00

Meisjes onderbenen zonder knie – €150,00

Meisjes onderbenen met knie – €180,00

Meisjes volledige benen – €285,00

Meisjes bovenbenen met knie – €180,00

Meisjes bovenbenen zonder knie – €150,00

Jongens rug (excl. schouders) – €280,00

Jongens rug (incl. schouders) – €310,00

Jongens bovenrug – €150,00

Jongens onderrug – €150,00

Jongens schouders) – €110,00

Jongens buik+borst – €280,00

Jongens buik – €120,00

Jongens borst – €120,00

Jongens oksels – €80,00

* Deze prijzen zijn de prijzen per sessie & per persoon.  Deze kunnen aangepast worden volgens gestalte.
* De permanente laserontharing kan niet online geboekt worden.

Adres

Reepstraat 161D
9170 Sint-Gillis-Waas

Telefoon & Whatsapp

0474 57 01 57

Schoonheidssalon Finesse © 2022.
Alle rechten voorbehouden.