Producten


    SOTHYS

Het succes van het merk Sothys in de luxewereld bestaat al meer dan 50 jaar en berust hoofdzakelijk op het in ere houden van bepaalde waarden die het concept een identiteit hebben gegeven. Sothys is de referentie inzake schoonheidsbehandelingen.

Sothys, een merk dat staat voor hoogstaande vakkennis die uitsluitend in instituten en spa’s verdeeld wordt. Ze bevatten gesofisticeerde instituutbehandelingen en resultaatgewaarborgde thuisverzorging en bieden een oplossing voor elk huidprobleem. Een volledig verzorgings-gamma: gelaat, lichaam, zonnelijn, make-upproducten en specifieke producten voor de man.

   Pronails

Voor de kunstnagels werken we met het kwaliteitsmerk Pronails. Zij zijn expert op de markt inzake nagelstyling.
Voor elk nagelprobleem biedt professionails een specifieke oplossing. Tevens een uitgebreid gamma van gels, kleurgels en fantasie’s.

   LCN

LCN bevat een groot gamma kwalitatieve producten voor hand- en voetverzorging. De LCN-verzorgingsproducten onderscheiden zich door hun hoogstaande kwaliteit en efficiënte werking. Alsook hun nagellakken zijn van topkwaliteit en steeds te verkrijgen in de nieuwste trendkleuren van het moment.

   Ergoline

Ergoline is het neusje van de zalm onder de zonnebanken en anti-aging-apparaten. De ergonomische Ergoline-zonnebanken zorgen steeds voor een optimaal comfort tijdens uw zonnebanksessie. Ergoline staat voor topkwaliteit, comfort, design en luxe.

   Gelish

Gelish is het topmerk in semi-permanente nagellak. Gelish kan gecombineerd worden bij manicure of pedicure. Gelish biedt kwaliteit en comfort in een waaier van diverse, prachtige kleuren.

   Make-up Designory (MUD)

Een geslaagde make-up hangt af van de keuze van je make-up producten. Kwaliteit is het ordewoord. En kwaliteit vind je bij Make-up designory (MUD). MUD biedt alleen de allerbeste producten aan, gecreëerd met het inzicht en de expertise van make-up professionals. De garantie dat ze doen wat ze moeten doen, in gelijk welke situatie.
Een uitgebreid aanbod in oogschaduws, blushes, potloden, lipsticks, foundations, de juiste borstels, enz …
MUD biedt zowel prodcuten voor particulieren als voor professionele visagisten aan.

Merken

         

Foto’s

 

Zonnestudio & Schoonheidssalon Finesse

Onze-Lieve-Vrouwstraat 22 – 9100 Sint-Niklaas

Telefoon 03/777.04.47
E-mail: info@schoonheidssalonfinesse.be