Spray tanning


Spray tanning

Voor een snelle, mooie, egale en bruine huid! In slechts enkele minuten een natuurlijke, stralende en bruine teint.
De spray tanning kleurt mooi en natuurlijk bruin op je eigen pigment.
Een gespecialiseerde, professionele spraytan-technican maakt hiervoor gebruik van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat.
Door verneveling van de lotion over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkenloze, streeploze, egaal bruine teint.
Hypo-allergeen en geschikt voor elk huidtype.

Vanitan spray tanning … de toekomst van een gezonde, snelle, egaal bruine huid.

Vanitan spray tanning heeft de kortste ingrediëntenlijst en bevat dan ook geen onnodige toevoegingen.  Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken de Vanitan lotions.

De Vanitan is ontwikkeld met de huidige kennis en techniek en behoort dankzij hun revolutionaire, plantaardige ingrediënten dan ook tot de “superior quality”.  Dit heeft geresulteerd in het feit dat Vanitan spray tanning lotions de kortste ingrediënten lijst hebben waaraan gaan onnodige toevoegingen zijn gedaan.  Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken de Vanitan lotions.  Geproduceerd in de EU onder de strenge Europese Cosmetica Richtlijn 76/768/EEG. Vanitan spray tanning lotions zijn hypo-allergeen, ontwikkeld op waterbasis en natuurlijke ingrediënten en zijn:

  • Parfumvrij (zodat huidirritatie/allergie niet gestimuleerd wordt)
  • Parabenenvrij (worden door sommige onderzoekers in verband gebracht met kanker)
  • Erytrulosevrij (deze stof is niet gekeurd door de FDA maar zit wel in veel tanning lotions)
  • Aloë vera-vrij (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig aan, ben je sneller droog en raakt de apparatuur niet verstopt)
  • Alcoholvrij (kan de huid uitdrogen of een allergische reactie veroorzaken)
  • Dierproefvrij
Bovendien hebben de Vanitan spray tanning lotions een langdurige hydraterende werking en een anti-aging formule waardoor je gelijktijdig met je bruine teint je huid in optimale conditie brengt en verzorgt. Voor alle zekerheid wordt een spray tanning niet toegepast op mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwonden.  Als je last hebt van vitiligo, dan wordt een spray tanning juist aangeraden.  Als je twijfelt, raadpleeg dan je arts vooraleer je een spraytan behandeling boekt.
Als je zwanger bent, raden we je aan om toestemming te vragen aan je arts.

Het blijft 6 tot 10 dagen zitten

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling, blijft het 6 tot 10 dagen zitten.  Herhaal je de behandeling daarna, bouwt zich een diepere kleur op.  Wij hebben een speciaal huidverzorgingsproduct dat je helpt zo lang mogelijk te genieten van je spraytan-teint.

De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten

Maar omdat je tijd nodig hebt om je voor te bereiden, reken je het best op 30 minuten.

Je ziet direct resultaat

De lotion heeft wel enige tijd nodig om te kunnen ontwikkelen.  Afhankelijk van de gebruikte lotion op jouw huid, is de tijd die daarvoor nodig is tussen 1 en 8 uur.  In die tijd raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten.  Hierdoor geef je de spraytan lotion de tijd zich optimaal te ontwikkelen.

Zonnen na een spraytan behandeling mag

Wij raden wel aan om de spraytan lotion eerst goed te laten intrekken in je huid en je huid te beschermen tegen de UV-straling van de zon door gebruik te maken van een bij jouw huid passende beschermingsfactor.

Je bruine teint behoud je zo lang mogelijk door een Vanitan spraytan behandeling na 5 à 6 dagen nogmaals te herhalen

Dit helpt om je kleur te verdiepen en de duur van je teint te verlengen.  Dit verschilt uiteraard per huidtype.  Het is normaal dat je spraytan-teint vervaagt net als een door de zon gebruinde huid.  Op dezelfde wijze verdwijnt ook een Vanitan spraytan behandeling.  Dit is een natuurlijk proces doordat je huidcellen zich gemiddeld om de 7 dagen vernieuwen.
Gebruik de “Vanitan maintener crème” om je kleur zo lang mogelijk mooi te houden.  Deze crème verbetert, voedt en hydrateert de huid en bevat een werkzame stof die je bruine teint langer vasthoudt.

foto2Vanitan2