Behandelingen


Handverzorging

Verzorgde handen en nagels zijn uw persoonlijk visitekaartje! Zij bezorgen je dan ook die eerste, positieve indruk. Het is geen overbodige luxe en ze verdienen uw aandacht. Je hebt probleemnagels of je gunt jezelf eens die extra verzorging?

Voor iedere vraag hebben wij het juiste antwoord!

    Russian Manicure

De basisverzorging die bestaat uit een ontsmetting, reiniging en grondige verzorging van handen en natuurlijke nagels. Als afsluiter een aangepaste handcrème die ingemasseerd wordt.

    All-in verzorging

Een extra verzorging voor handen en nagels dat bestaat uit een peeling en een masker. De peeling verwijdert de dode huidcellen, maakt de huid zacht en verbetert de opname van werkstoffen. Voor een diepe, intensieve hydratatie van de handen passen we het masker toe. Als afsluiter een deugddoende handmassage.

     Paraffine-bad

Deze behandeling verzacht en hydrateert de huid en de nagelriemen. Door de warme paraffinelaag wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Het werkt ontspannend en kalmerend en bezorgt de huid een gezondere uitstraling. Ook ideaal als verjongingskuur. Als afsluiter een aangepaste handcrème.

     Luxe verzorging

De luxe-verzorging is de combinatie van de all-in verzorging en het paraffine-bad. Een echte aanrader!

     Lakken van nagels

Indien gewenst kan je je nagels laten lakken. Kies jouw kleur en kom schitterend voor de dag.

     Gelish

De nieuwste trend! Een middenweg tussen nagellak en kunstnagels.
Je brengt het aan als een doorsnee nagellak, zonder vijlen, en het beschadigt de natuurlijke nagel niet. De Gelish wordt uitgehard onder UV-licht en is dus onmiddellijk droog. Het is dun, flexibel en natuurlijk en het biedt tevens een sterke bescherming voor je nagels. Diverse kleuropties en het houdt 14 dagen. Het resultaat … 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!
De Gelish is te verwijderen in 10 minuten. Dit zonder vijlen of frezen!

Daarenboven is deze Gelish een hypoallergeen product!