BehandelingenMake-up

Hoewel tegenwoordig alle effecten en alle stijlen zijn toegestaan, geldt één gouden regel: jezelf blijven, wat ook de trend is! Om uw natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren, heeft Sothys een nieuwe aanpak bedacht inzake kleur die rekening houdt met uw algemene voorkomen, uw huidskleur, de kleur van uw ogen en uw haarkleur.

Na een zorgvuldige diagnose en het juiste advies, stel je zelf jouw persoonlijk kleurenpallet samen dat perfect bij je past. En omdat ook uw huid uniek is, bevatten de nieuwe make-up-producten van Sothys actieve, verzorgende bestanddelen die op maat zijn gemaakt en die uw dagdagelijkse verzorgingsproducten van Sothys perfect aanvullen.

Een wervel van kleuren, in perfecte harmonie met jouw persoonlijkheid!

 

     Dagmake-up

Je wordt ‘s middags verwacht op die belangrijke receptie van het werk of je wil er gewoon goed uitzien voor die vrije middag shoppen met je vriendin? Dan is de dag make-up iets voor jou. Een “feeling good” make-up voor overdag!

     Avondmake-up

Voor het huwelijk van je beste vriendin wil je er perfect uitzien! Of je wil knallen op je eigen verjaardagsfeest? De avond make-up biedt jou net dat ietsje meer! Wat meer glitter en glamour voor ‘s avonds! En met de nodige producten blijft je make-up goed, zelfs na die zoveelste swing op de dansvloer!

     Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven is enkel het allerbeste goed genoeg! Een bruidsmake-up is anders dan een dagmake-up omdat het de hele dag goed moet zitten en het niet teveel mag glimmen voor de foto’s. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf goed bij voelt zodat je de hele dag straalt! Een grondige voorbereiding en voldoende tijd op de grote dag zelf is essentieel. Dat zorgt ervoor dat je ontspannen aan je huwelijksdag kan beginnen.

     Maxcara

Maxcara is een semi-permanente mascara die een mascara-look biedt voor 2 tot 3 weken.
Meteen gekrulde wimpers met een mascara-look in no time. Ideaal voor vakantie of dagdagelijks gebruik en is tevens waterproof.
Maxcara is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers, vervaagt geleidelijk met de tijd dus verwijderen is niet nodig.

     Wimperextensions

Mooie, lange en volumineuze wimpers … het is de droom van iedere vrouw!webfoto's 450 - kopie (2)
Om die droom te verwezenlijken bestaat er nu de nieuwste techniek “zijden wimperextensions”. Wimper per wimper wordt de wimperextension vastgehecht aan je eigen wimper waardoor je een prachtige, open blik krijgt met een natuurlijk en verbluffend resultaat.
De zijden wimpers zijn van topkwaliteit, voelen heel natuurlijk aan en kunnen tegen een stootje. Dagdagelijks of op vakantie. Tijdens het sporten, in de sauna of om mee te gaan zwemmen.
De wimpertjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, curves en volume. Zelfs mascara wordt overbodig.
Kies voor de kwalitatieve, zijden wimperextensions met een onmiddellijk, verbazingwekkend effect.

Vraag vrijblijvend meer informatie.