BehandelingenGelaatsverzorging

Elke persoon is anders en iedere huid heeft zijn eigen kenmerken. Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven, heeft je huid een regelmatige, aangepaste verzorging nodig.

Eerst en vooral wordt er een huidanalyse gemaakt om de behandeling volledig aan te passen aan jouw huidtype. Je kan kiezen uit de klassieke gelaatsverzorging of één van de Sothys instituut-behandelingen voor nog meer comfort.

    Klassieke gelaatsverzorging

Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, wordt je huid voorbereid op de aangepaste verzorgingsproducten en zorgen we ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid kunnen doordringen. Deze verzorging is een relaxte behandeling die je huid in korte tijd weer doet stralen.

    Oogbehandeling

Afhankelijk van je fysieke omgeving en de invloeden van buitenaf die jouw huid ondergaat, zijn bepaalde delen van het gezicht kwetsbaarder en vereisen daarom een voorkeursbehandeling. Een totaaloplossing voor de oogomtrek. Een verzorging die gezwollen oogleden kalmeert en de oogcontour gladmaakt voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

     Vitaminebehandeling

Een professionele behandeling die de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft. Een grondige reiniging en als het ware een vitamineboost voor de huid. Deze verzorging verloopt in aromatische sfeer met geuren die u een moment van ontspanning garanderen. Een revitaliserende behandeling voor een stralende en vitale huid.

     Peeling recurfaçant

Een verzorging geïnspireerd door de medische wereld (vergelijkbaar met micro-dermabrasie). Bevat een chemische peeling met fruitzuren. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype, behalve de reactieve huid. Zorgt voor onmiddellijke en duurzame resultaten. Na een behandeling is de huid zichtbaar schoner, glad en als vernieuwd. De teint is stralend, egaal en opgeklaard. Na deze behandeling moet de zonnebank 2 weken vermeden worden.

     Hydra 3Ha

Omdat een optimale hydratatie de sleutel blijft tot duurzame schoonheid, introduceert Sothys een nieuw hydratatieprogramma. Geïnspireerd op de genwetenschap, een doeltreffende maatoplossing voor ieder huidtype.

  • Houdt het vocht vast in de bovenste huidlagen
  • Versterkt de barrièrefunctie van de huid

Ervaar het genot van een verfrissende huid dat nieuw leven is ingeblazen. Een intensieve instituutbehandeling die al na de eerste behandeling resultaat oplevert! Gun uzelf deze uitzonderlijke behandeling.

     TI Jeunesse

Uw huid weerspiegelt niet altijd uw echte leeftijd. Huidveroudering hangt af van de levensstijl dat u leidt en uw leefomgeving waarin u leeft. TI Jeunesse is de eerste intensieve, anti-aging-behandeling die afgestemd is op de werkelijke leeftijd van uw huid. De verouderingsgraad wordt bepaald en de behandeling wordt daaraan aangepast. Een doelgericht, efficiënt antwoord voor een stralende, jonge huid.

     Sothys homme

De nieuwe (re)generatie huidverzorging Phytomalt: een nieuwe hightech productenlijn ontworpen voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid. Een intensieve behandeling: hydraterend, verstevigend, anti-rimpel, zuiverend en 100% zen!