BehandelingenKunstnagels

Meer en meer vormen ze één geheel met het uiterlijk van de vrouw. Het weerspiegelt je persoonlijkheid. Je nagels zijn steeds verzorgd, dag in, dag uit. Heb je broze nagels, ben je een nagelbijter of wil je graag langere nagels? Je hebt zelf al stevige nagels en je houdt van fantasie? Voor alles hebben wij de oplossing!

Gelnagels plaatsen is een kunst op zich en verreist vakkundigheid en extra zorg. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle producten die huidvriendelijk zijn en zo de veiligheid garanderen!

    Verlengen

Je kan je nagels laten verlengen door middel van tips. Die worden op je eigen nagels geplaatst en zo bijgewerkt alsof je natuurlijke, lange nagels hebt. Indien je zelf reeds lange nagels hebt, kan er uiteraard rechtstreeks daarop gewerkt worden.

    Afwerking

Je kan kiezen voor een naturel look, een french manicure of een colorgel. Mag het voor jou wat meer zijn, dan hebben wij een uitgebreide keuze in versiering: stickers, steentjes, glitters, stempels, … Zo ben je altijd een beetje uniek!

     Bijwerking

Daar je natuurlijke nagels ondertussen doorgroeien, kom je om de 3 of 4 weken voor een bijwerking. Je nagels worden gevijld en bijgewerkt zodat je terug de juiste lengte en opbouw hebt van je gelnagels. Dat waarborgt de stevigheid en de schoonheid van je nagels.

     Teennagels gel

Gelnagels kunnen ook toegepast worden op de teennagels. Wil je ook je voeten die extra uitstraling geven? Zo kan je ook hier kiezen voor een naturel look, een french pedicure, een colorgel of zelfs een fantasie. Ideaal als je weet dat je er tot 6 weken geniet van hebt!