Bemand of onbemand zonnen


  • ONBEMAND ZONNEN
    Schoonheidssalon-Finesse-93 Eénmaal je geregistreerd bent, kan je dagelijks onbemand zonnen van 7u00 ’s morgens tem 23u30 ’s avonds. Door in te loggen met je ID (of badge) zal de achterdeur (toegankelijk via onze parking) van onze zonnestudio openen en kan je zonnen via het automatisch bedieningspaneel.
    Tijdens de onbemande uren vragen we elke klant om de zonnebank na gebruik zelf te reinigen met het daarvoor voorziene product en papier. Ter hoogte van het bedieningspaneel en in elke zonnebank hangen telefoons. Bij problemen, kan je ons met die telefoon altijd contacteren door 1 of 2 te bellen. In noodgevallen kan je 3 bellen, waarbij je dan onmiddellijk bij de politie terecht komt.
  •  

  • BEMAND ZONNENSchoonheidssalon-Finesse-58 Is het je eerste bezoek in onze zonnestudio? Tijdens de bemande uren kan je je laten registreren alvorens je kan gebruik maken van de zonnebank. Eénmaal je geregistreerd bent, kan je zonnen. Tijdens de bemande uren is er altijd iemand aanwezig die je kan helpen indien nodig: uitleg ivm de werking van onze zonnestudio, raad ivm de juiste zonnebank of de mogelijkheid om een zonnebankproduct aan te kopen. Op die momenten kan je ook met bancontact betalen.
    Tijdens de bemande uren worden de zonnebanken door de verantwoordelijke gereinigd en hoef je dit niet zelf te doen. Ook zijn er tijdens deze uren handdoekjes aanwezig om te gebruiken. Heb je het automatisch bedieningspaneel onder de knie, mag je daar uiteraard ook gebruik van maken.